Fertilizează-ți gazonul cu îngrășămîntul potrivit - Floranid® Twin!

Gazonul perfect nu este o misiune imposibilă trebuie doar să tratezi cu grijă și dragoste iarba, iar aceasta te va bucura zi de zi cu prospețimea și frumusețea ei.


     

Întreținerea unui gazon este un proces complex, îngrijirea corectă îți va aduce rezultatul pe care probabil ca ți-l doreai - un gazon perfect. 

Cu ajutorul îngrășământului  Floranid® Twin –  pentru gazon puteți evita „defecte de frumusețe” sau le puteți repara. Îngrășământul conține cele mai importante substanțe nutritive pentru gazon: azot, fosfor și potasiu.
 

                       
      Floranid® Twin  este un îngrășământ complet. Efectul Twin - pentru eficiența maximă a nutrienților. Îngrășămintele cu eliberare lentă din gama Floranid® Twin sunt compuse dintr-o combinație unică de doi compuși de azot foarte eficienți și bine dovediți, ISODUR® și CROTODUR®. Această tehnologie dublă N asigură o aprovizionare fiabilă și durabilă cu azot la cea mai mare rată de utilizare posibilă și garantează o creștere optimă a plantelor pentru implementarea cu succes a unor planuri ambițioase de plantare și îngrijire. Gama este împărțită în granule de cea mai bună calitate (gazon sportiv) pentru aplicații standard de împrăștiere și minigranule pentru o distribuție deosebit de fină a boabelor de îngrășăminte pe gazon tăiat adânc, cum ar fi verdele de golf. Aceste produse poartă denumirea suplimentară „Eagle”. În funcție de cerința și obiectivul specific, produsele Floranid® Twin sunt disponibile în diverse formulări nutriționale și granulații: formule accentuate de azot pentru primăvară, formule dominante de potasiu pentru aplicațiile de vară și toamnă, precum și aporturi nutritive echilibrate.


Beneficii:
    Eficiență maximă a nutrienților 
    Acțiune fiabilă cu eliberare lentă
    Proprietăți excelente de împrăștiere
    Distribuția omogenă a nutrienților
    Absorbție îmbunătățită a fosfatului și magneziului
    Gama cuprinzătoare de oligoelemente
    Performanță optimă, chiar și la temperaturi scăzute
    Suport pentru rădăcină
    Stimulează activitatea microbiană a solului
    Foarte rezistent la levigare
    Indice scăzut de sare
    Susține toleranța la boli și stress


Descoperă soluția perfecta, plasează o comandă acum la numărul de telefon: 069 079 039 iar noi îți livrăm produsul la ușă.

          https://www.youtube.com/watch?v=3SUJlOjD5Mo

 

  1. Distribuie